SUPID
Tom kha supp kanaga või lõhega
Kanasupp
Koorene lõhesupp
Aasiapärane kana-aedvilja supp kookospiimaga
Hernesupp suitsulihaga
Kalaseljanka
Lihaseljanka
Frikadellisupp ise veeretatud frikadega
Hakkliha-nuudlisupp
Rassolnik
Talupoja supp
Borš lihaga või taimne
Kõrvitsa-püreesupp(gv, lv, vegan)
Vürtsikas läätsesupp(gv, lv, vegan)
PRAED gruppidele
Ahjus küpsetatud kanafilee
Kanakintsuliha rull
Lihapallid ehk kotletid
Mulgipuder/külm kaste/marineeritud kurk
Ühepajatoit(lihaga ja ilma lihata)
Läätsepada aedviljadega
Tatrapada
Mulgikapsad kartuliga
Sealiha või kana või taimne karri
Guljašš kaste veiselihaga
PRAED PEOLAUALE või seminarile
Ahjunotsu peki ja kamaraga 5 € 1 ports (180 g)
Hautatud notsu kaelakarbonaadi lõigud
Seasisefilee
Kanafilee
Kapsarullid
Paneeritud pangasius
Ahjulõhe
Lõhe karriroog
Pardi rinnafilee
Vasikakoot kastmes 10 € 1 ports
Hirvefilee jõhvika-veinikastmes 12 € 1 ports
LISANDID
Lisandid prae kõrvale: ahjukartul, keedukartul, kartulipuder, kartuli-selleri püree, ahju köögiviljad(vali ise), riis, riisi-quinoa segu, tatar, hapukapsad, kõrvitsasalat(talvel) , marineeritud kurgid, marineeritud šampinjonid, värske salat, ahju kirsstomatid, soe kaste, külm kaste, leib, sai(ise tehtud), hummus, pesto, maitsevõi
Miinimum peolaua tellimus 20-le inimesele.