SUPID JA PRAED

SUPID

Tom kha supp kanaga või lõhega

Kanasupp

Koorene lõhesupp

Aasiapärane kana-aedvilja supp kookospiimaga

Hernesupp suitsulihaga

Kalaseljanka

Lihaseljanka

Frikadellisupp ise veeretatud frikadega

Hakkliha-nuudlisupp

Rassolnik

Talupoja supp

Borš lihaga või taimne

Kõrvitsa-püreesupp(gv, lv, vegan)

Vürtsikas läätsesupp(gv, lv, vegan)

PRAED gruppidele

Ahjus küpsetatud kanafilee

Kanakintsuliha rull

Lihapallid ehk kotletid

Mulgipuder/külm kaste/marineeritud kurk

Ühepajatoit(lihaga ja ilma lihata)

Läätsepada aedviljadega

Tatrapada

Mulgikapsad kartuliga

Sealiha või kana või taimne karri

Guljašš kaste veiselihaga

PRAED PEOLAUALE või seminarile

Ahjunotsu peki ja kamaraga 5 € 1 ports (180 g)

Hautatud notsu kaelakarbonaadi lõigud

Seasisefilee

Kanafilee

Kapsarullid

Paneeritud pangasius

Ahjulõhe

Lõhe karriroog

Pardi rinnafilee

Vasikakoot kastmes 10 € 1 ports

Hirvefilee jõhvika-veinikastmes 12 € 1 ports

LISANDID

Lisandid prae kõrvale: ahjukartul, keedukartul, kartulipuder, kartuli-selleri püree, ahju köögiviljad(vali ise), riis, riisi-quinoa segu, tatar, hapukapsad, kõrvitsasalat(talvel) , marineeritud kurgid, marineeritud šampinjonid, värske salat, ahju kirsstomatid, soe kaste, külm kaste, leib, sai(ise tehtud), hummus, pesto, maitsevõi

Miinimum peolaua tellimus 20-le inimesele.